Често задавани въпроси

Как да се присъединя към онлайн тренировка?

Лесно е, отнема само няколко минути. Просто кликнете върху елемента от ценоразписа в горното меню и изберете желания абонамент. По време на покупката влизате в профила си в Next Level или попълвате нова регистрация. Вашият акаунт в Next Level ще бъде използван за влизане и преглед на съдържание.

Необходима ли е регистрация?

Регистрацията и закупуването на ONLINE абонамент в Next Level e необходимо, за да се осигури достъп до онлайн тренировки.

Какво е онлайн абонамент?

Онлайн абонамента е част от платената част от услугата. То включва неограничен достъп до онлайн тренировки, предавания на живо и друго онлайн съдържание в рамките на портала nextlevelfitness.bg за определен период от време в рамките на абонамент в ОНЛАЙН 7 и ОНЛАЙН 30. Онлайн абонамента включва редица упражнения по различни програми на разположение най-често с FULL HD качество.

Какво ми трябва, за да започна онлайн тренировки?

Лесно е! Просто трябва да притежавате онлайн абонамент и да влезте с вашия акаунт в Next Level. След това можете да гледате всички тренировки в списъка при поискване за неопределено време или да практикувате с онлайн стрийминг на живо.

Имам членство в клубове на Next Level, трябва ли да плащам за онлайн тренировки?

Докато всички клубове на Next Level са затворени и абонамента ви е спрян, трябва да закупите ОНЛАЙН абонамент за достъп до онлайн тренировки и стрийминг. След лотваряне на клубовете на Next Level, услугата ще бъде достъпна безплатно за членове, които плащат за някои от стандартните видове членство (Flex,Regular, Pro Age, годишно и др.) Услугата няма да се предлага безплатно зa FreePass и WeekPass.

Колко струва услугата?

Има два вида ОНЛАЙН абонаменти. ОНЛАЙН 7 е абонамент за една седмица (7 дни) и е достъпно на цена от 15лв. Вторият вид е ОНЛАЙН 30 – едномесечен абонамент, който може да бъде закупен за 30лв. И двата вида абонаменти включват неограничен достъп до съдържание за определен период.

Има ли безплатна онлайн платформа?

Преди да закупите ОНЛАЙН абонамент, е възможно да разгледате всички тренировки и да опитате да тренирате с избрани занимания (с маркировка #БЕЗПЛАТНО), които са на разположение напълно безплатно, включително допълнително съдържание към актуалните теми за здравословния начин на живот и спорта.

Как мога да купя ОНЛАЙН абонамент?

Просто кликнете върху елемента от ценовата листа в горното меню и изберете искания абонамент. Плащането се извършва с платежна карта и след това услугата е достъпна. Когато подновявате абонамента си, трябва само да влезете отново и да го подновите. Системата ще ви уведоми автоматично за изтичане на вашия абонамент.

Закупих Абонамент, но все още нямам достъп до premium съдържание.

Необходимо е да излезете от уебсайта fitness.nextlevelclub.bg и да влезете отново, за да може платформата да зареди промяната в абонамента ви. За да влезете, използвайте имейла, използван при закупуване на абоанамент.

Как мога да анулирам ОНЛАЙН абонамента си?

Ако вече не искате да използвате услугата Next Level ONLINE по различни причини, просто не подновявайте съществуващият си ONLINE абонамент. Той се прекратява само след изтичане на съответното време и не се приспадат автоматично допълнителни такси.

Мога ли да посещавам NEXT LEVEL клубове с ОНЛАЙН абонамент?

Не, ОНЛАЙН абонамента е само за достъп до цифрова платформа за онлайн тренировки и стрийминг. Това не ви дава право да се присъедините към клубове на Next Level. За практикуване в клубове е необходимо да закупите един от стандартните видове абонаменти съгласно ценовата ни листа.

Какво ми е необходимо за онлайн тренировка?

Всеки вид упражнения има своите специфики. В рамките на онлайн тренировките можете да избирате различен вид упражнения, интензивност и трудност. За всяко упражнение също се посочва какви помощни средства са необходими или препоръчителните.

Мога ли да пусна упражнението повторно?

След излъчване на тренировка на живо, тя се запаметява в списъка и може да бъде гледана отново. Тренировки, които не се излъчват на живо, се добавят към списъка постепенно и могат да бъдат гледани многократно, без ограничения в рамките на валиден ОНЛАЙН абонамент.

Ами програмите Les Mills?

Тренировките по програмите Les Mills понастоящем се излъчват само на живо и поради лицензионни споразумения не могат да се гледат ретроспективно и не се съхраняват в нашата библиотека.

Имам мултиспорт карта. Мога ли да платя за онлайн членство?

Да, абонаменти ОНЛАЙН 7 и ОНЛАЙН 30 могат да бъдат закупени, дори ако използвате картата Multisport за посещение на клубове на Next Level. ОНЛАЙН абонаментите са предназначено само за достъп до онлайн платформата, която включва библиотека от тренировки и стрийминг упражнения при поискване.